Stickar, snorar, sover, sällskapar

Umgicks hela dagen igår med gamla grannen, sjukt länge sen vi bara gjorde ingenting och allt en dag. Jag köpte garn, började sticka en halsduk, sen drack vi kaffe och läste genom min uppgift som ska in på torsdag, fick lite hjälp med den, drack mer kaffe, han hjälpte mig handla mat och bära hem den, för jag är en halvt orkeslös snorunge som lever på strepsils.
Bjöd frugan och hans kompisar på middag när dom kom hem. Eller det är ju mina kompisar också, frugan var ute och fiskade med bl.a. swingking, han jag praktiserade tillsammans med på Emma Maersk. Det regnade på dem, så de var ganska frusna när de kom tillbaka. Extra hot taco med hemmagjord guccamole var en hit, sen hade de tjejkväll med film och chips, medan jag gick bort och sa hej till 3/5delar av min studiegrupp som var på Heidis. Gick genom hamnen hem vid halv elva, somnade som en stock!
Nu är laddning nummer två i tvättmaskinen, kök och vardagsrum är rengjort och disken från igår står åter igen i skåpet. Jag ska återgå till min halsduk, snorpapper och kaffekopp :)
RSS 2.0