Motivationsbrist

Två hela dagar skriva arbete i skolan, trött på äckligt kaffe och folieinpackat rågbröd med leverpastej. Varje gång jag ser ned på tangenterna så slås jag av vad skitig min dator är, dammig och suspekta fläckar lite här och där. Tänker att jag borde torka av den när jag kommer hem. Men tror ni jag kommer ihåg det?
Vi skriver om seglingen från Aruba, var vi ska lasta och segla till Liverpool. Ombord är det oss i studiegruppen som är kapten, och självklart utsätts vi för situationer var vi ska ta ett beslut, både i HRM, alltså människor som bråkar och håller på, sen lite sjörätt var vi blir inspekterade av Hamnkontroll och så ska vi visa att vi förstår hur man manövrerar en båt... Känns som att vi är halvvägs, fast vi har nog inte ens kommit in i hamn. Vi ligger nog ute på redden och disskuterar hur vi ska släppa ankare... Sen ska vi skriva fyra andra arbeten i Management-ämnena, vi är klara med ett, halvvägs med två andra. Men dom kan ju hänga sig själva i en julgran.
Just nu önskar jag att jag var någon annanstans. En annan person. I en annan galax. Men jag har suttit på den här stolen i några timmar nu, så det blir kallt om jag reser mig upp.
RSS 2.0